Театърът в Благоевград изпраща 2021 година със специално събитие

След спектакъла "Колко е важно да бъдеш сериозен“ ще има концерт на чаша вино

Днес екипът на Драматичен театър „Никола Вапцаров“ – Благоевград е подготвил специална изненада за своите зрители по случай края на 2021 година. В навечерието на коледните и новогодишните празници, на сцената на благоевградския драматичен театър ще се изиграе спектакълът „Колко е важно да бъдеш сериозен“. След края на представлението зрителите ще имат възможността да се срещнат с любимите си актьори, които участват в комедията на Оскар Уайлд.
Доброто настроение и вълнуващите емоции ще бъдат подсилени от музикалните изпълнения на актьори от театъра, както и учениците от Presto Music School. Всички зрители, посетили спектакъла днес от 19:00 ч., са добре дошли във второ фоайе след приключване на постановката, когато ще могат да споделят своите впечатления на чаша вино в компанията на актьорите.
Спектакълът „Колко е важно да бъдеш сериозен“ от Оскар Уайлд с режисьор Антон Угринов беше първата премиера на Драматичен театър „Никола Вапцаров“ – Благоевград за тази година. От месец април представлението се радва на пълни салони и бурни аплодисменти  както в Благоевград, така и в София, Сливен, Хасково и Самоков. Споделяйки положителните емоции и доброто настроение със своите зрители, екипът на театъра ще изпрати настоящата година.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен