Избрани Новини

За първа година "Млад планинар" - Петрич издава собствен календар с кауза (видео)

100% от печалбата ще се използва за безплатни обучения в мобилната фотография

"Обичаме чрез фотографии да разкриваме местата, до които се докосват младите планинари и да споделяме емоциите, които преживяват всеки път. Вече 8 години обикаляме българските планини и следваме заръката на Алеко Константинов - "Опознай родината, за да я обикнеш". Създавайки този календар и поглеждайки го всеки ден, ще ви напомняме за красотата на нашата Родина.
100% от печалбата на продадените календари ще се използва за безплатни обучения на децата от професионалисти в тънкостите на мобилната фотография. А докато си планинарстваме, ще снимаме, защото телефон там горе не ни е нужен за нищо друго освен да снимаме."
От направените снимки от децата през 2022 година ще се подберат най-добрите и ще се направи нов календар за следващата година.
Цената за един брой календар е 9.99 лева.
Тиражът е неограничен.
Размерите му са 10 на 15 сантиметра - настолен - тип "пирамидка" със спирала. Състои се от 12 фотографии, запечатали едни от най-емоционалните ни преходи през 2021г.
Заявените бройки за Петрич ще се предадат лично, а за населени места извън Петрич ще бъдат изпращани чрез куриерските услуги на Еконт и Спиди за сметка на получателя.
Всеки може да заяви своята бройка на mladplaninar@abv.bg или чрез съобщение в някой от социалните канали на "Млад планинар".
Повече информация за сдружението може да откриете на сайта - mladplaninar.com или facebook профила - Млад планинар-Петрич.
 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов