Избрани Новини

Васил Петров с нов сингъл за Рождество Христово (видео)

Песента носи заглавието "Зима“

Дни преди коледните си концерти с Разградската филхармония с диригент Левон Манукян и звездата на Арменската опера Хасмик Харутюнян, Васил Петров пусна нова песен и видео към нея за Рождество Христово.
Песента носи заглавието „Зима“ и е в сътрудничество с младите таланти на XS Artists Music School Аглея Канева, Валерия Стоянова и Сара Пейчева.
Видеото към песента разкрива снежни коледни картини из столичните улици и празничния уют около елхата, а финалът ни напомня, че светът е красив и Творецът е жив.
"Зима" изпълва сетивата с мекотата в гласа на Васил Петров и с усещането за близост и нежност, които са негов музикален почерк. Нежна балада, която се разгръща в суинг и чуваме в тригласие свежите гласове на Аглея, Валерия и Сара. С тази песен Васил Петров не само дава разнообразие с този нестандартен подход, но и прави празника да звучи вечен – неизменно магичен, приютяващ и изпълнен със смисъл. Песен, която носи усещане за любов, с дълбоко чувство на благодарност и нежност, от която бликва радост с раждането на Твореца.
Стиховете са на архимендрит Серафим (Алексиев), а музиката и аранжимента към песента са на Васил Петров. На китарата е Стойчо Стоянов, а видеокадрите са дело на Михаил Янакиев. Постпродукцията на аудиото и видеоклипа е направена от Стойчо Стоянов, Михаил Янакиев, XS Artists Music School. Продуцент е Маргарита Тошева, а продукцията се осъществява с подкрепата на Национален Фонд „Култура“ по програма „Музикални инициативи“.
Така със "Зима" на Васил Петров посрещаме Коледа с любов, нежност и в очакване.Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)