Избрани Новини

В Благоевград отличават най-добрите спортисти и треньори

Тържествената церемония на "Спортист на годината“ е днес от 19 часа

Кметът на oбщина Благоевград Илко Стоянов заедно с изявени български спортисти и треньори ще връчат наградите на най-добрите претенденти, треньори и спортни деятели. Тържествената церемония на „Спортист на годината“ ще се проведе днес от 19.00 часа в зала „Скаптопара“.
Категориите, в които ще бъдат отличени спортистите са „Спортист на годината - мъже и жени“, „Юноши и девойки до 18 години“, „Отбор на годината“, „Треньор на годината“, „Феърплей“, “Спортисти в неравностойно положение”, “Заслужили спортни деятели“ и „Посланици на спорта в Благоевград по света”, “Спортист на годината – изборът на Благоевград”, както и „Шампиони на България до 14 години“ от различни спортни клубове в Благоевград.
На церемонията са поканени Илияна Раева – председател на Българската федерация по художествена гимнастика, Невяна Владинова – заместник-председател на Федерацията по художествена гимнастика, Кубрат Пулев - европейски шампион по бокс за професионалисти в свръхтежка категория и неговия брат Тервел Пулев – носител на интернационалната титла в полутежка категория на Световната боксова асоциация при професионалистите.
Демонстрации на спортни клубове по спортна и художествена гимнастика, карате и таекуон-до, както и Клуба по спортни танци ще бъдат част от богатата програма на  церемонията “Спортист на годината 2021” на Благоевград.
Събитието ще се проведе при спазване на всички противоепидемични мерки.


Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов