Избрани Новини

Съдът в Кюстендил наказа обвиняем, виновен в унищожаване на лека кола

Наказанието е "лишаване от свобода“ за срок от 6 месеца условно

Наказание „лишаване от свобода“ за срок от 6 месеца, изпълнението на което се отлага за изпитателен срок от 3 години, определи Районен съд – Кюстендил, като одобри споразумението постигнато между Районна прокуратура и защитата на обвиняем, който се призна за виновен в унищожаване на лек автомобил „Ауди А4“. Причинените вреди от престъплението в размер на 2 603 лв. са възстановени.

М.К. се призна за виновен в това, че на 31.03.2021 г. в с.Слокощица е унищожил противозаконно чужда движима вещ – лек автомобил „Ауди А4“ на стойност 2 603 лв. Обвиняемият е осъществил престъпното деяние при форма на вина "Пряк умисъл". Сторените разноски по делото, в размер на над 2 000 лв. за извършените експертизи, се възлагат на обвиняемия М.К.

Одобреното споразумение има последиците на влязла в законна сила присъда. Определението е окончателно и не подлежи на обжалване.

Съдът отмени постановената по отношение на обвиняемия мярка за неотклонение „Парична гаранция“ в размер на 3 000 лв. Това определение подлежи на жалба и протест пред Окръжен съд – Кюстендил в 7-дневен срок.Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)