Избрани Новини

Гърмен отново ще подпомогне децата-сираци

Общината организира инициативата "Да подадем ръка”

За поредна година община Гърмен организира инициативата за подпомагане на децата- сираци от община Гърмен „Да подадем ръка”. И тази година тя ще се проведе под надслов „По-щастливи празници за децата сираци“, информира БНР. 

Благодарение на гражданската подкрепа през миналата година бяха събрани 30 280 лв., с които са подпомогнати 39-те деца-сираци от общината. Паричната сума, която те получиха, е символичен жест за направеното добро и съпричастност от страна на обществото. 

„Нека и сега всички заедно да направим по-усмихнати, по-щастливи тези деца! Нека да посрещнат Новата година с надежда, вяра и любов!“, призова кметът Феим Иса. Предвид епидeмичната обстановка, в която се намираме, и спазването на всички противоепидемични мерки, дадени от министъра на здравеопазването, няма да се проведат мероприятията – благотворителен коктейл и концерт. Ще се разчита само на дарените средства по Банкова сметка IBAN – BG62STSA93003390012010 и поставените кутии на определени места. „Апелирам към вас за активно участие и помощ, за да можем и тази година да зарадваме тези наши деца и със събраните средства да помогнем да сбъднат част от мечтите си“, призова още кметът на община Гърмен Феим Иса.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)