Избрани Новини

Пешеходки в Гоце Делчев и Благоевград пострадаха от шофьори-бързаци

19-годишен водач от Сандански "паркира" в дърво

На територията на област Благоевград през почивните дни са станали следните ПТП:

На 3.12.2021 г. около 20:55 часа на бул.„Гоце Делчев“ в Гоце Делчев лек автомобил „Дачия Сандеро“ с 37-годишен водач от града, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, е блъснал 45-годишна жена, пресичаща пътното платно. Пешеходката е пострадала с разкъсно-контузна рана в областта на главата и е настанена за лечение в МБАЛ-Гоце Делчев. Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на водача на автомобила е отрицателна.

На 4.12.2021г. около 02:00 часа лек автомобил „Пежо“ с 19-годишен водач от Сандански, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост между с.Лиляново, община  Сандански и местността „Попина лъка“, на десен завой навлязъл в насрещната лента за движение, излязъл вляво от пътя и се блъснал в крайпътно дърво. С болки в коляното е пострадала 19-годишна пътничка в автомобила, която след извършен медицински преглед е освободена за домашно лечение. Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на водача на автомобила е отрицателна.

На 4.12.2021 г. около 18:05 часа на бул.„Св. Димитър Солунски“ в Благоевград лек автомобил „Ауди“ с 21-годишен водач от с.Дагоново е блъснал 62-годишна жена от Благоевград, пресичаща пътното платно на пешеходна пътека. Пешеходката е пострадала с фрактура на дясната ръка и множество охлузвания. Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на водача на автомобила е отрицателна.

 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов