Избрани Новини

Утре "Пирин" посреща ЦСКА-София

Двубоят на стадион "Христо Ботев“ е с начален час 16:45

В неделя, 5-ти декември, Пирин посреща ЦСКА-София в мач от 18-ия кръг на Първа лига. Двубоят на стадион „Христо Ботев“ е с начален час 16:45.

В междинния кръг Пирин загуби гостуването си на ЦСКА 1948 с 0:1, докато ЦСКА-София победи Локомотив (София) с 2:0 с головете на Жорди Кайседо и Георги Йомов.

Първата среща между двата отбора на стадион „Българска армия“ завърши с победа за „червените“ с 1:0. Автор на гола стана Жорди Кайседо.

„Орлетата“ са на предпоследната позиция в класирането с актив от 12 точки, докато гостите са втори с 32 точки.

Дебют на пейката на Пирин ще направи треньорският дует Радослав Митревски и Петър Михтарски. Извън плановете на треньорския щаб остава наказаният защитник Стилян Николов.

“В предстоящия мач очаквам да видя така жадувания от всички нас “пирински дух”. Очаквам футболистите да влязат с желание за победа в този последен домакински двубой от календарната година. Вярвам, че въпреки трудностите стадионът ще бъде пълен и момчетата ще получат така нужната подкрепа. Уверен съм, че може да постигнем победа, това е нещо, което коментирахме с колегите още преди няколко дни. Имаме много добри футболисти и добър колектив, дразнителят в лицето на съперника е голям.

Знаете какви последици от морално и финансово естество имаше за нашия клуб така нареченият “расистки скандал”, който избухна по време на първата среща с ЦСКА-София. Освен това тогава загубихме и един от най-ценните ни футболисти – Станислав Манолев, заради наложеното му наказание.

За един отбор раздялата с един треньор никога не е лесна. За съжаление във футбола, както и в живота има такива моменти. Уорън Фийни бе начело на отбора, който спечели промоция в елита, така че заслужава уважение за това. Футболистите ни са изключителни професионалисти и съм сигурен, че ще успеят да се адаптират към новите условия на работа”, заяви Радослав Митревски пред www.fcpirin.com



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов