Избрани Новини

Приключи гласуването в анкетата “Спортист на годината” на Благоевград за 2021 г.

Тазгодишната церемония ще се проведе на 14 декември от 19.00 часа

Днес приключи приемането на анкетните карти за „Спортист на годината“ 2021 на Благоевград. Председатели и треньори на 21 клуба определиха своите номинации в категориите „Мъже и жени“, „Юноши и девойки до 18 години“, „Отбор на годината“, „Треньор на годината“ и „Феърплей“. Спортни журналисти от местни медии, отразяващи спортните събития на територията на общината, също попълниха анкетни карти.
Тази година за първи път се дава възможност и на жителите да гласуват онлайн в категория „Спортист на годината – изборът на Благоевград“. Анкетата приключва на 10 декември, а победителят на публиката ще получи специална награда.
„Спортист на годината“ е инициатива на Община Благоевград, която се организира съвместно със спортните клубове, развиващи дейност на територията на областния център, вписани в регистъра на спортните клубове на Общината.
Инициативата има за цел да отличи и награди успехите на спортисти, треньори, спортни деятели, спортни журналисти и всички, работещи в сферата на спорта на територията на Благоевград за настоящата година.
Тазгодишната церемония ще се проведе на 14 декември от 19.00 часа в зала „Скаптопара“, при спазване на всички противоепидемични мерки.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов