Избрани Новини

Днес е последният Базар за дрехи с кауза в Благоевград за 2021-ва

Организаторите създадоха сдружение с нестопанска цел "Кауза Благоевград"

Обстовтелствата се стичат така, че тази събота е последният Базар за дрехи с кауза в Благоевград за 2021-ва година. Ще го има от януари пак, но вероятно на друга локация. В чест на това организаторите правят голяма разпродажба на стоката днес.

"Беше уникално преживяване досега, защото имаме реални резултати. Имаме банкова сметка, която не е затворена през декември за който не може да се стърпи. Радваме се на всеки събран лев, а в събота ви очакваме на рояци", канят организаторите на голямата разпродажба.

"Покрай базарчето се роди и нашето сдружение с нестопанска цел "Кауза Благоевград". Целта за създаването му е от една страна практична - да се съхраняват и управляват събраните средства (стига с този буркан) и евентуално да се мине и на онлайн базар. Но от друга страна, то отваря врата за последващи идеи за развитие в града и тяхното финансиране (чрез базарчето и/или дарения). За създаването на нашето сдружение основна заслуга има Сдружение „Обществен Възход“ , основано от едни талантливи и дейни млади хора, сред които Деян Ризов и Горан Коцев, които от години допринасят за едно по-добро бъдеще. За административната част се погрижи KGK Law Firm, компетентни адвокати и юристи от Благоевград, които се справиха с регистрацията за нула време. 
Благодарение на тях ние успяхме да открием банковата сметка, за която толкова много от вас ме питаха. Тя ще се използва само за каузата и ще публикувам състоянието й периодично тук. Сега все още е 0 лв. Парите от базара досега ще ги внеса в идните дни (всички можем да проследим колко са тук в страницата)".
За всички, които искат да пратят по някой лев - ето:
Получател: Сдружение "Кауза Благоевград"
IBAN: BG82FINV91501217585427
BIC: FINVBGSF




Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов