Избрани Новини

Започва конкурсът "Моята Коледа" в Кюстендил

Краен срок за изпращане на творбите - 17.12.21 г.

Започва конкурс "Моята Коледа - 2021" в Кюстендил за деца от 4 до 15 г. в пет направления: картина, картичка, сурвачка, сувенир и маска. Краен срок за изпращане на творбите: 17.12.21 г.
Читалище „Пробуда 1961“ - Кюстендил обявява ежегодния си коледен конкурс на тема „Моята Коледа - 2021“. Той се провежда за шестнадесета поредна година и се дели на пет направления: картина, картичка, сурвачка, сувенир и маска.
Целта е да стимулира въображението на участниците и да насърчи развитието на творческите им умения.
Участие могат да вземат деца и ученици на възраст от 4 до 15 години, разделени в четири групи - І-ва група: Детски градини; ІІ -ра група: 1 - 2 клас; ІII -та група: 3 - 4 клас и ІV -та група: 5 - 8 клас.
Крайният срок за изпращане на творбите е 17 декември, като те трябва да бъдат придружени с информация за автора: три имена, навършени години, детско/учебно заведение, клас и телефон за контакт.
Ррезултатите ще бъдат обявени на празничния концерт на 21.12.,както и на интернет страницата на читалище "Пробуда 1961"- https://probudakn.org, а победителите ще получат диплом и предметни награди.
Всички творби ще бъдат подредени във фоайето на читалището и ще останат на разположение на жителите и гостите на града до края на месец януари 2022 г.


Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов