Избрани Новини

Гърция е притеснена за масовите студентски партита в Банско без мерки за коронавирус

Очаква се броят да надхвърли 2000 екскурзианти с автобус от различни части на Гърция

Студентски „десант“ в България се организира от групи за забавни и неистови партита без никакви мерки за коронавирус, сигнализират гръцки медии, пише в."Български новини".

Във време, когато заболелите в Гърция надминаха всеки друг рекорд и проверките се засилват, някои планират парти в България.

Според репортажа студентските групи планират екскурзии за партита, започващи от Солун за България, като обещават нощувки с безкрайни забавления и алкохол, без обаче да изчисляват риска от нови случаи.

Всъщност България е една от страните, които потъват в 4-та вълна на коронавирус с хиляди случаи. Тази екскурзия до Банско не се организира от една, а от 11 групи, и се очаква да надхвърли 2000 екскурзианти, които ще отпътуват с автобус от различни части на Гърция и Солун в началото на декември.

Според организаторите това събитие ще се състои от три или четири вечери с участието на известни диджеи. Младите организатори, привлечени от заявката на стотици хора, дори наемат от туристически агенции в Солун автобуси за превоза им до България.

Пакети от 80 до 150 евро – в зависимост от качеството на хотелското настаняване и предлаганите в него услуги – привличат интереса на стотици млади хора, тъй като според информацията поне 1200 души обмислят сценария „Добре дошли“ през декември с три дни в България.Топ Новини

Снимка на Деня

Прогноза за времето в Плевен и областта - 5 май