Избрани Новини

Двама са задържани за купуване на гласове в Благоевград

За разпит в полицията е бил отведен кандидат за народен представител

Специализираната полицейска операция е осъществена през вчерашния ден от служители на сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ в ОДМВР-Благоевград. В рамките на процесуално-следствените действия, извършени по сигнал, в магазин в с.Лешко са намерени и иззети мобилен телефон, две тетрадки и тефтер с изписани множество имена. Задържан е собственикът на търговския обект, в мобилния телефон на когото са открити записани множество ЕГН-та на лица. Заедно с представители на Териториалната дирекция на НАП–Благоевград е извършена инспекция на магазина, където са открити множество нередности – продажба на цигари без разрешително за извършване на такава търговска дейност, неиздаване на бележки при покупка на стоки.

В ареста на полицейското управление в Благоевград е задържана и местна жителка – при обиск от нея е иззета парична сума, предназначена по първоначални данни за склоняване към гласуване за определена политическа партия.

По случаите са образувани досъдебни производства. Действията на служителите на ОДМВР – Благоевград, в рамките на разпоредената национална операция, продължават.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)