Избрани Новини

Три фолклорни групи от Банско излизат в подкрепа на Костадин Глушков

Мисия Банско

07-11-2021, 10:47

Снимка:

Община Банско, архив

Автор:

Blagoevgradutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Костадин Глушков от Банско се нуждае от незабавна помощ, за да живее

Да помогнем на Пепи!

Да помогнем на Марти!

Той се нуждае от средства за животоспасяваща операция

Днес от 11:00 часа в Банско съпричастни банскалии организират концерт с базар на открито в помощ на своя съгражданин Костадин Глушков, който се нуждае от средства за животоспасяваща операция. Групите, които ще излязат в подкрепа на Костадин Глушков, са Мфг "Банскалии", Мфг "Стар мерак" и Мфг "Бански старчета".
Костадин Глушков от Банско се нуждае от незабавната помощ, за да живее. За броени дни трябва да бъдат събрани 20 хиляди евро за животоспасяваща повторна трансплантация на бъбрек в болница „Флорънс Найтингейл“ в Истанбул, Турция.

След тежко заболяване на бъбреците, преди 5 години на Костадин е присаден орган, чийто донор е неговата майка. За съжаление, и този бъбрек вече отказва да работи, а хемодиализата не е приложима в неговото състояние. Единственият вариант е повторна трансплантация. Шанс за продължаване на живота му дава неговата сестра, която ще му дари единия си бъбрек.

Лекарският екип в Истанбул, който е направил първата операция, има готовност да извърши изключително сложната двойна трансплантация, но предупреждава, че това трябва да стане най-късно до 7 дни.

Всички предварителни изследвания и необходимата документация са готови.

Дарителската сметка е в Първа инвестиционна банка:

IBAN: BG86FINV91501316755924
КОСТАДИН ГЕОРГИЕВ ГЛУШКОВ



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов