Проф. Костадин Ангелов: Мерки за ограничаване на заразата няма да има заради президентските избори

Животът

05-11-2021, 21:49

Снимка:

архив

Автор:

Velikotarnovoutre.bg

Всичко от Автора

Решенията на кабинета „Румен Радев“ са като епизод от сериала “Игра на калмари”, коментира професорът

В социалните мрежи бившият здравен министър проф. Костадин Ангелов, който провежда масирана информационна кампания за ваксинация във Великотърновско, разкритикува за пореден път действията на служебното правителство относно епидемията:

 

Представете си, че три автобуса, пълни с хора, паднат в една пропаст и всички пътници загинат. Цяла България ще е разтърсена от такава трагедия. Сега си представете да имате магическата сила да предотвратите такава ужасна катастрофа. Всеки би избрал да го направи.

Случаят с COVID-кризата и действията на правителството на Румен Радев е подобен. Не мога да проумея, че когато имаш властта и силата да предотвратиш автобуси да падат в пропаст всеки ден, единственото важно за теб да е спечелването на изборите. Нека го кажем направо - мерки за ограничаване на заразата няма да има заради президентските избори.

Вероятно вълната ще премине с настоящите мерки, но на каква цена?! Високата цена, за жалост, избра да плащаме Румен Радев. Правителството не се възползва от силата, която можеше да предотврати автобуси, пълни с хора да летят към пропаст всеки ден.

Решенията на кабинета “Румен Радев”, относно COVID-19, приличат на епизод от сериала “Игра на калмари” (Squid game).

 Снимка на Деня

Щрихи от Плевен