Избрани Новини

Пиян 19-годишен водач уцели стълб в Благоевград

Блъснаха две пешеходки - в Петрич и Сандански

През изминалото денонощие в Благоевградска област станаха следните ПТП:

- Вчера около 16:05 часа на ул.„България“ в Петрич лек автомобил „Мерцедес“ с 63-годишен водач от града, като не спазва необходимото странично разстояние, блъснал с дясното странично огледало 58-годишна жена, която се движила успоредно на пътя по посока на движението. На пострадалата е извършен медицински преглед, като не са констатирани наранявания. Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на водача на автомобила е отрицателна.

- Вчера около 16:45 часа на ул.„Солунска“ в Сандански лек автомобил „Форд Фиеста“ с 47-годишен водач от града блъснал с огледалото за странично виждане внезапно слязло  на пътното платно 12-годишно момиче. Пострадалата е с фрактура на метакарпална кост на лявата ръка. Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на водача на автомобила е отрицателна.

- Днес около 05:30 часа на ул.„14-ти полк“ в Благоевград лек автомобил „Хюндай“ с 19-годишен водач от града при излизане от кръгово движение се ударил в страничен стълб и допуснал ПТП с материални щети. Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на водача на автомобила е отчела 2,21 промила. Същият е задържан със заповед за задържане до 24 часа. Образувано е бързо производство.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов