Избрани Новини

Двама служители от РУ - Кюстендил са наградени от министъра на вътрешните работи

91 са наградени от директора на ОДМВР - Кюстендил

118 служители на ОДМВР – Кюстендил посрещат професионалния си празник с награди. Двама от тях са наградени с индивидуални парични награди за участието им и приноса им в провеждането на СПО по охрана на българо-турската граница и противодействие на мигрантския натиск, 91 са служителите на ОДМВР, наградени от директора на ОДМВР с „писмена похвала“ за конкретен принос при изпълнение на служебните им задължения, 1 служител от РУ - Кюстендил и 24-ма от РУ - Дупница са наградени от началниците им с „писмена похвала“.
Ст.комисар Пламен Стоилов, ВПД директор на ОДМВР – Кюстендил, изпрати поздравление до полицаите от Кюстендилска област, в което се казва:
"Уважаеми колеги,
В навечерието на Архангеловден – професионалния празник на българските полицаи, ви благодаря за усилията и отдадеността да работите в полза на обществото, за активното противодействие на престъпността и осигуряването на добър обществен ред.
Благодаря ви и за добрия ред, който гарантирахте в Кюстендилска област по време на изборите за 45-то НС и 46-то НС и не бяха накърнени избирателните права на нашите съграждани."



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов