Избрани Новини

Борисов: Управляващите са уплашени, защото вече много човешки животи им тежат на съвестта

"Нямат шанс да се справят с кризата без да въведат локдаун, трябваше да го направят преди две седмици", заяви бившият премиер в Хаджидимово

Бойко Борисов откри чисто нов физкултурен салон в гр. Хаджидимово. Той се намира в СУ „Никола Вапцаров“ и е финансиран със средства от правителството на „Борисов“ 3 на стойност 722 хиляди лева.

"Поетият от мен ангажимент към хората и кмета на Хаджидимово е изпълнен – пътищата в региона са обновени, училището е като ново, мостът е реновиран", сподели лидерът на ГЕРБ.

Той за пореден път отправи призив към хората да се ваксинират, защото това е единственото спасение. 

"Единствената значима тема днес е как да спасим хората от здравната криза, цените на тока и скъпите хранителни продукти. Призовавам българите да се ваксинират, защото тове е единственото спасение! Починалите българи само за седмица са над 1000! Управляващите държавата са слаби, нерешителни и лъжливи. Уплашени са, защото вече много човешки животи им тежат на съвестта", каза Борисов.

"Когато ние се борихме с пандемията, сегашните управляващи пускаха фалшиви новини за майката на евродепутат от ГЕРБ и натякваха колко са починалите от „Астра Зенека“ в света. Стойчо Кацаров и Велислав Минеков умишлено блокираха мерките, когато нашето правителство се бореше с невидимия враг, наричан коронавирус. Министрите на Румен Радев палеха маски пред Министерски съвет, но Господ е справедлив и им показа какво означава да носиш отговорност за човешки животи", заяви още бившият премиер.

"Призовах за обединение на всички партии в името на това да спасим живота и здравето на българите. В отговор негодникът Стойчо Кацаров ме даде за прокурор, защото съм издал, че ваксините са с изтекъл срок на годност. Безотговорността му си има цена – живота на хиляди българи!", отбеляза лидерът на ГЕРБ и допълни: "Нямат шанс да се справят с кризата без да въведат локдаун, трябваше да го направят преди две седмици. Сега лъжа и родителите, че ще осигурят ефективни тестове за деца. „Зеленият сертификат“, въведен по този начин, е като да изложиш хората на престрелка с фалшиви бронежилетки."



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов