Избрани Новини

Красен Кралев: Служебните министри ровят за компромати, вместо да работят за хората

По думите му служебният кабинет е пропуснал възможността да се справи с четвъртата вълна на COVID-19

"Министрите на двата провалени служебни кабинета на Радев цял ден се занимават да ровят в кашоните и да търсят компромати по негова заповед, вместо да работят за хората. Това казах пред граждани и симпатизанти в район „Младост“, написа в профила си в социалните мрежи Красен Кралев след посещение във Варна.

Той споделя, че е разговарял с жителите на района по най-наболелите проблеми - за сегашния хаос в управлението на здравната криза и ситуацията с пандемията, за „безплатните“ тестове по 10 лева, за рекордния брой починали и заразени от смъртноносния вирус, за цялата безпомощност за ваксинационна кампания. Въпреки предупрежденията от рано за нова четвърта вълна от страна на бившия здравен министър от кабинета „Борисов“ проф. Костадин Ангелов бе изпусната възможността кампанията да се направи през лятото", подчертава Кралев.

"На срещата, на която присъства и районният кмет на „Младост“ Христо Христов, гражданите откровено се оплакаха, че няма как толкова бързо да си изкарат задължителните зелени сертификати или тестове, заради големите опашки пред пунктовете и това блокира работата и живота им. Обясних им защо са се провалили двата парламента, както и това, че отговорността да не се състави редовно правителство е единствено на т.н. протестърски партии, чиито представители вместо усилия за диалог, са показали неадекватно и обидно за избирателите си поведение в НС", отбелязва в публикацията си бившият спортен министър.

"Подчертах също, че новата партия „на промяната“ на двамата служебни министри от първия кабинет на Радев започна с най-нелепата промяна – погазване на Конституцията", допълва Кралев.

"На срещата с гражданите разговаряхме и за замразените инфраструктурни проекти, изключително важни за Варна и за цяла Северна България, които са единственият шанс за бъдещото икономическо развитие на града и региона", посочва още Красен Кралев.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов