Избрани Новини

След серията самоубийства - отново смърт в Югозапада

70-годишен издъхна на работното си място в офис, 46-годишен - вкъщи

Откриха 46-годишен мъж мъртъв в квартира на ул.„Кл.Охридски“. 70г. издъхна на работното си място в офис на ул."Тодор Александров".

След серията самоубийства, белязали миналата седмица в Благоевград, вчера отново 2-ма мъже бяха намерени мъртви от екипи на полицията. Преди обед 18-годишно момче се обадило в полицията, за да съобщи, че повече от 10 дни нито е чувало, нито е виждало баща си. Започнало търсенето на 46 годишния Петър К. и той е открит мъртъв в квартира на ул."Климент Охридски" в Благоевград. Няма следи от насилие, вероятно се касае за сърдечен проблем и инфаркт, но трупът е закаран за аутопсия.

Часове по- рано в офис на фирма на ул."Тодор Александров" в областния център е открит мъртъв 70-годишния Иван Ст. от Кочериново. Вероятната причина за смъртта му е инфаркт, твърдят лекарите, видели трупа му.

Това са поредните случаи на сигнали за нелепо починали хора в Благоевград. Миналата седмица бе белязана от самоубийства. Трупът на Евгени Т бе намерен зад блок на ул.„Даме Груев“, мъжът се самоуби със скок от от високите етажи. Бил болен и отчаян, разказват съседите му.

Труп на самоубил се мъж бе намерен и в ж.к."Струмско -център". В началото на миналата седмица лекарите спасиха живота на 30-годишен от ж.к. "Еленово", свален от бесило, както и на млада жена, погълнала коктейл сънотворни в опит да умре.

Напрежението си казва думата, стресът е огромен, хората се поболяха от тежкия живот и кризата. Напоследък все повече хора изпадат в тежки психични състояния заради страха от Ковид, казват психиатри, които ежедневно консултират множество такива пациенти. От друга страна е нелекуваният Ковид, който също погуби много хора и увреди трайно здравето им.

/Източник - струма ком/



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)