Избрани Новини

442 000 лева общо получават Онко- и Тубдиспансерът в Благоевград

Парите се отпускат по линия на мерките за справяне с пандемията от Ковид-19

245 хиляди лева са осигурени за болницата за пневмофтизиатрични заболявания и 197 хиляди са за онкологичния диспансер. Парите се отпускат по линия на мерките за справяне с пандемията от КОВИД-19.

„Настоящата процедура е с посочен конкретен бенефициент и е насочена към осигуряване на мерки и действия по линия за осигуряване на подкрепа за здравната система, чрез структуриране на изолирани сектори за лечение на корона вирус и други инфекциозни заболявания , осигуряване на медицинско и болнично оборудване, необходими за тяхното функциониране", заяви по повод гласуваните средства Мария Петрова – зам.кмет на община Благоевград

На извънредното заседание новият кмет на село Церово положи клетва. Той беше избран с 230 гласа на втори тур от частичните избори, проведени на 10 октомври.

Общинският съвет в Благоевград гласува авансово плащане по проект „Услуги за ранно детско развитие“, както и подготовката на проект „Интегрирани мерки за приобщаване и овластяване на ромите“, който се изпълнява с европейско финансиране.

Следващото редовно заседание на местния парламент е следващия петък, 29 октомври.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов