Доброволците от Кухнята за бедни и тази събота нахраниха съгражданите си

В дежурството се включиха ученици с техните родители и класен ръководител

Кухнята за бедни към православния храм "Св.Николай Чудотворец" в благоевградския квартал "Грамада" и тази събота нахрани социално слабите наши съграждани.

"Слава на Бога, днешното дежурство мина приятно и спокойно. В него се включиха и ученици с техните родители и класен ръководител. Менюто включваше агнешко месо със зеленчуци, хляб и кроасан. Раздадоха се около 200 порции. Благодарим на всички, които се потрудиха" - написаха организаторите.

Ако и Вие искате да помогнете по някакъв начин на инициативата, можете да дарите пари или хранителни продукти. Ако нямате финансова възможност, тогава можете да дарите труда си и да се включите в процеса на приготвяне на обядите. Отидете на място в църквата "Св.Николай Чудотворец" или в Православния информационен център на Неврокопската света митрополия, намиращ се на ул."Тракия"- 3 в Благоевград и попитайте кога може да стартира Вашата доброволческа дейност!
Информация може да получите веднага във фейсбук групата "Ако си дал на другия".
Да припомним, че Кухнята за бедни към православния храм "Св.Николай Чудотворец" в Благоевград се издържа само от доброволни дарения, без подкрепата на държавни и общински институции, и разчита единствено на доброволния труд на млади и по-възрастни доброволци. Така че има работа и за Вас!Снимка на Деня

Златна есен в парк "Кайлъка"