Избрани Новини

Проф. Костадин Ангелов: Ваксините на Пфайзер са с удължен срок, безхаберието на Стойчо Кацаров доведе до поредна паника

Животът

24-10-2021, 09:10

Снимка:

БТВ, архив

Автор:

Velikotarnovoutre.bg

Всичко от Автора

 

Ваксините на Пфайзер/БиОНтех получиха одобрение от Европейската агенция по лекарствата за промяна в разрешението за употреба на ваксината Comirnaty. За това информира бившият министър на здравеопазването проф. Костадин Ангелов в социалните мрежи:

 

Внимание!

До всички български граждани:

През последния час получих стотици съобщения, свързани с ваксината на Пфайзер. Хората са притеснени, че флаконите, с които се ваксинират са с изтекъл срок на годност.

Уточнявам следното:

Още през септември Пфайзер/БиОНтех получиха одобрение от Европейската агенция по лекарствата за промяна в разрешението за употреба на ваксината Comirnaty. ЕМА удължи срока на годност на ваксината с 3 месеца. Решението е валидно за целия ЕС, не само за България. Удълженият срок на годност е записан и в кратката характеристика на продукта.

Безхаберието на Стойчо Кацаров доведе до поредна паника сред българските граждани!

Тази информация трябваше да бъде съобщена на специална пресконференция, на която да участват министър и експерти от ИАЛ и ЕМА. Вместо това тя беше съобщена мимоходом и заметена под килима. Там, където свършва информацията, започва конспирацията. А за липсата на напоителна информация и обяснение по конкретния казус е пряко отговорен министърът на здравеопазването. Вместо това Кацаров предпочете да разпусне Националния ваксинационен щаб!

 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов