Избрани Новини

17-годишен мотоциклетист блъсна връстник от Блатска

И двамата са леко ранени

През изминалото денонощие в Благоевградска област са станали следните ПТП:

На 18.10. около 12:15 часа в с.Марчево лек автомобил „Пежо“ с 35-годишна водачка от с.Огняново, неспазвайки необходимата дистанция от намаляващ скоростта си лек автомобил „Тойота Ярис“, се е блъснал в него. С натъртване на главата и гръдния кош е пострадала 52-годишната водачка на лекия автомобил „Тойота“, която след извършен медицински преглед е освободена за домашно лечение. Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачките са отрицателни.

На 18.10. около 14:00 часа на ПП1 Е-79 между Симитли и Кресна, лек автомобил Волво“ с 40-годишен водач от Благоевград навлязъл в лентата за насрещно движение, ударил се в бетонна стена, след което се е блъснал в насрещно движещ се товарен автомобил „Ивеко“. С порезна рана в областта на носа е пострадал водачът на лекия автомобил „Волво“. Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите са отрицателни.

На 18.10. около 19:15 часа между Хаджидимово и с.Блатска е станало ПТП, при което мотоциклет „Хонда“, управляван от 17-годишен младеж от Блатска, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, блъснал 17-годишен пешеходец от Блатска, който в този момент се е намирал на платното за движение. В резултат на инцидента  мотоциклетистът е пострадал с натъртвания в областта на гърдите, а пешеходецът с охлузна рана в областта на главата. Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на мотоциклетиста и пешеходеца са отрицателни.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)