Избрани Новини

Шоу спектакъл дава старт на Националния студентски фестивал на изкуствата в ЮЗУ

Откриването е тази вечер от 18:00 ч.

Днес от 18:00 ч. в зала „УСЕТ“ (Учебен корпус № 8 )на ЮЗУ "Неофит Рилски" в Благоевград ще бъде открит Националният студентски фестивал на изкуствата. Той ще стартира със забавен шоу спектакъл „Лицата на таланта“. Четиринадесетото издание на студентския форум е част от събитията, посветени на 45-годишнината от основаването на Югозападния университет „Неофит Рилски“.
За поредна година фестивалът, организиран от Факултета по изкуствата, дава възможност на студенти от цялата страна да покажат своя талант и творчество във всички области на изкуството – кино, театър, музика, танци, изобразително изкуство, мода и др.
Програмата на фестивала и тази година е изключително разнообразна. Тя включва изложби, театрални и танцови спектакли, музикални конкурси, фотоизложби, научна сесия, модно ревю и много други изненади за публиката, подготвени от талантливи студенти от цяла България и техните преподаватели.
Поради усложнената епидемична обстановка в страната, част от събитията ще се проведат изцяло онлайн, а други от тях ще се проведат на място в университета и ще бъдат излъчвани на живо в YouTube канала на университета: https://www.youtube.com/user/SWUBG. Пълната програма на фестивала можете да видите на сайта на Югозападния университет „Неофит Рилски“ ➡ www.swu.bg.


Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)