Избрани Новини

Eurodesk стартира състезание за събиране на мнения на млади хора от Европа

Ще бъдат обявени четири предизвикателства с различни теми и формати

Като част от кампанията „TIME TO MOVE“ Eurodesk организира ежегодното си състезание за събиране на мнения на млади хора от цяла Европа. През септември и октомври са обявени четири предизвикателства с различни теми и формати с много страхотни награди.
С акцент върху приобщаването, новият формат на конкурса „Време за движение“ дава  възможност на младите хора на възраст от 13 до 30 години от 36 държави да участват в четири различни предизвикателства. Предизвикателствата със снимки, истории, късометражни филми и илюстрации имат различна тема, свързана с Европа, която ще се разкрива на всеки две седмици през месеците септември и октомври.
Заинтересованите млади хора могат да качат своите материали чрез официалния уебсайт на кампанията Time to Move. Всяка страница с предизвикателства също ще предоставя възможност на участниците да събират гласове и да имат възможност да участват в публичния конкурс за гласуване.
Победителят в публичното гласуване във всяко предизвикателство ще получи сет „TIME TO MOVE“, включващ бутилка за вода, тениска и карти за игра с TIME TO MOVE. Четирима победители ще бъдат избрани от Eurodesk в края на кампанията, които могат да спечелят различни награди, включително билети за InterRail, раници Eastpak или абонаменти за Spotify Premium.
Темата на първото предизвикателство бе „Зелена Европа“ и тя се фокусира върху събирането на снимки от млади хора за това как те допринасят за устойчиво бъдеще. Това предизвикателство бе отворено от 12:00 на 7 септември до 12:00 на 19 септември 2021 г.
За да бъдете информирани за четирите предизвикателства, посетете https://timetomove.info.


Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов