Кукленият театър с премирно представление на "Малката самовила"

Събитието е на 29.09. от 18 часа

В Общинския Куклен театър - Благоевград предстои премиерата на пиесата "Малката самовила". Премиерното представление е на 29.09. от 18.00 ч. в салона на Кукления театър. 
Драматизация проф. Славчо Маленов, художник Юлияна Войкова-Найман, музика Христо Намлиев, участват Атанас Димитров, Наталия Петкова, Дияна Георгиева, Десислава Чардаклиева, Йоана Рачева, Виктор Кападжиев, Александър Станковски.
"Скъпи зрителю от 6 до 96, нали не си забравил онова любимо "разкажи ми приказка", с което започва всяко силно и вълнуващо пътешествие?
Така започва и нашето. В него едно умно, образовано и изключително интересно момче (също като теб) "може да има всичко, което поиска, но си няма никой, с когото да си поговори за всичко", той е "сам и тъгува" - съвсем, съвсем като теб понякога или като някой твой приятел може би.
В една чудна нощ, когато "луната свети като ден", насред гората нашият млад герой среща Нея - малката самовила.
И тя по нещо прилича на теб - красива, забавна, чистосърдечна,
но за разлика от теб, тя е горско същество, орисано да пораства, когато е обичано и да се смалява, когато не е. Като самата любов, нали!
Ако и за теб, скъпи ни зрителю, началото на нашата приказка е така интересно и вдъхновяващо, както е за нас, ела в кукления театър!
В театъра те очаква някой, чиято съдба е толкова вълнуваща и невероятна, колкото е твоята собствена, когато я мечтаеш!" /Албена Георгиева/
За деца над 6+ г.


Снимка на Деня

Златна есен в парк "Кайлъка"