Избрани Новини

Пенсионира се Мариана Попадийна, директор на СУ "Братя Петър и Иван Каназиреви“

Училището се нарежда на 70 място по успех в България

През тази година, след дългогодишен труд, се пенсионира г-жа Мариана Попадийна, директор на СУ „Братя Петър и Иван Каназиреви“ - Разлог. Тя е добър преподавател, обичан и уважаван от учениците и от колегите си, който с неуморния си труд успя да възпита отговорни млади хора, които следват успеха в живота.
Поподаийна има над 30-годишен стаж като учител, а от 2005 г. е назначена за директор на СУ „Братя Петър и Иван Каназиреви“.
„Гордея се не само с добрата база на училището, но и с добрите постижения на нашите ученици. Благодарение на труда и всеотдайността на целия колектив днес нашето училище се нарежда на 70 място по успех в България. Щастлива съм, че учениците, на които съм преподавала по биология, днес са успешни лекари и са носители на престижни награди“ – каза Попадийна.
Кметът инж.Герчев и зам.кметът по социалните дейности инж. Венцислав Гърменов поздравиха Попадийна по случай пенсионирането й и пожелаха здраве и късмет.
„Благодаря за жеста на Община Разлог, на кмета инж. Красимир Герчев, защото за мен едно „Благодаря“ и един малък жест на зачитане на моята работа ме правят изключително щастлива“ - сподели Попадийна.


Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов