Избрани Новини

И Коларово прави благотворителен базар за лечението на Таня

Ще се състои на площада от 12:30 ч.

По инициатива на набор 88 от с.Коларово, където Таня е родена и учила, ще се проведе базар в нейна помощ, на който ще участват дарители от всички подгорски села. Канят ви да се присъедините към инициативата, като предоставите ваши продукти или ваучери за услуги, а също така и да дойдете на място да си закупите местни изделия, кулинарни изкушения и продукти от региона. 

Ще се предлагат вкусни домашни торти, баници, сладкиши, сърми и други вкусни храни, приготвени от млади и стари от жители на подгорските села, различни видове целувки, вино, мед, маски за лице, ръчно изработени бижута и аксесоари, книги, картини и рамки за снимки и други.
Средствата ще бъдат събирани в дарителски кутии на Сдружение „Заедно Можем Повече”.

Базарът ще се състои на площада на с.Коларово днес от 12:30 ч.
Набор 88 от с.Коларово изразява своята благодарност към всички, които помагат Таня да се излекува!

Да припомним: 

Свещеникът от село Ключ Никола Чопаков отправи зов за помощ за лечение на съпругата му Таня, която е диагностицирана с тежко заболяване.

Преди само няколко седмици Таня Пантева Чопакова, на 33 год. от Петрич, чува тежката диагноза - остра миелоидна левкемия.
Таня е майка на две невръстни дечица, момче и момиче на 8 и 10 години. Младата жена спешно се нуждае от трансплантация на костен мозък в чужбина. Средствата за нея са непосилни за семейството.
Нека заедно да помогнем на Таня в трудната битка с коварното заболяване!

Божият служител призова в социалната мрежа за милосърдие. Със събраните средства младата жена ще се лекува в Германия или в Турция, тъй като в страната ни лекарите не дават гаранция за успешно лечение. На името на Таня Чопакова е открита банкова сметка в ДСК.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов