Избрани Новини

Младежи ГЕРБ-Благоевград номинираха ново областно ръководство

Предстои номинираните да бъдат утвърдени от Изпълнителната комисия на ГЕРБ

Представители на МГЕРБ от общините в Благоевградска област проведоха областно събрание, на което направиха номинации за ново ръководството на младежката структура за следващия мандат. На събранието присъстваха председателят на МГЕРБ Георг Георгиев, организационният секретар Кристина Йорданова, членовете на НИС на МГЕРБ Румен Кулянин от Благоевград, Десислава Александрова и Александър Александров и областният административен секретар на ГЕРБ-Благоевград Даниела Савеклиева.
За областен координатор на МГЕРБ в Благоевградска област бяха номинирани Александър Петков и Георги Матеев, като най-много гласове получи Александър Петков. За организационен секретар имаше само една номинация - на Атанас Ячков от Петрич, за членове на управителния съвет бяха номинирани Теодора Тодорова от Банско, Мария Найденова от Разлог, Любомир Богоев от Кресна и Феим Мусанков от Гърмен.
„ГЕРБ доказа през годините, че е партия, която инвестира в младите хора на България, дава им възможност да придобият опит и знания, защото от нас се очаква да излязат бъдещи министри, кметове, народни представители, общински съветници, експерти във всяка сфера на обществения живот. Младежите в ГЕРБ са част от процеса на взимане на решения, важно е чрез нас политики на партията и визията за развитието на страната да достигнат до младите хора”, подчерта Георг Георгиев.
По време на срещата младите хора коментираха тежката политическа и икономическа ситуация в страната, породена от невъзможността на т.нар. партии на промяната два пъти да съставят правителство, отказвайки да приемат факта, че зад ГЕРБ стоят над 600 000 български граждани, което превръща партията в незаобиколим фактор.
Събранието се проведе при спазването на всички действащи противоепидемични мерки в страната.
Предстои номинираните да бъдат утвърдени от Изпълнителната комисия на ГЕРБ.Топ Новини

Снимка на Деня

Аспарухово отбеляза Кръстовден