Избрани Новини

София Милева от Хасково стана лауреат на конкурса "Горчиво вино" (снимки)

Втора награда - диплом - получи Татяна Йотова от Айтос

Раздадоха наградите на осмия Национален конкурс за любовна лирика "Горчиво вино 2021". Официалната церемония по награждаване на лауреатите се състоя по време на Националното книжно изложение в литературния кът на Алеята на книгата на 8-ми септември в София.
Журито, председателствано от литературния критик и издател Пламен Тотев и членове поетесите Петя Хантова и Катя Кирянова присъди следните награди:
Първа награда - диплом и договор за издаване на книга - получи София Милева от Хасково за стихотворението "Необичане". Наградата бе връчена от Гичка Тренева, секретар на НЧ "Братя Миладинови 1914" - Петрич, което е организатор на конкурса.
Втора награда - диплом - получи Татяна Йотова от Айтос за стихотворението "Сезонен коктейл". Наградата бе връчена от Венко Евтимов.
Трета награда не се присъжда.
По време на литературното събитие свои творби и стихове на Евтим Евтимов четоха Добромир Банев, Петя Хантова, Катя Кирянова, Костадин Филипов, Анжела Димчева, Катя Кремзер, Виктория Катранова, Елисавета Шапкарева, Мая Панайотова и лауреатът на конкурса от 2015-та Димитър Христов.


Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов