Избрани Новини

Митов: Този парламент приключи своя жизнен цикъл със същото безплодие, с което започна

„Демократична България“, „Има такъв народ“ и „Изправи се, БГ! Ние идваме!“ се наредиха дружно зад дневния ред на Румен Радев. Много символно този нов Отечествен фронт се случи точно на 9 септември“, написа във Фейсбук заместник председателят на ГЕРБ Даниел Митов.

Той е категоричен, че Румен Радев се интересува само от собствената си кампания и прави всички опити да бъде преизбран като президент. „Той прави това като гази Конституцията и поставя на карта актуализацията на бюджета“, допълва Митов.

По думите му този  парламент  е приключил своя жизнен цикъл със същото безплодие, с което е  започнал, когато същите тези партии „на промяната“ не са успели да съставят редовно правителство.

„И сега се опитват да компенсират собствените си провали и некомпетентност по най-безумен начин – като напуснаха пленарна зала, за да правят ни в клин, ни в ръкав… съдебна реформа.

Не знам как си го представят при на практика нелегитимен парламент, който трябваше да бъде разпуснат.

Съчувствам единствено на избирателите на „Демократична България“, които бавно и систематично биват тикани да подкрепят инсталирания от Кремъл комунист Румен Радев за втори президентски мандат“, заявява още  Даниел Митов.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов