Избрани Новини

Актрисата Елена Петрова към плевенчани: Ваксинирайте се, важно е! (Видео)

Актрисата подкрепи инициативата на областния управител Марио Тодоров

Актрисата Елена Петрова подкрепи инициативата на областния управител Марио Тодоров "Да на ваксинацията". Кампанията продължава вече няколко месеца и успя да привлече известни личности от различни сфери. Първи се включиха всички мотоклубове от Плевен, които организираха мотообиколка по централните улици "С шума на мотори хората да се събудят за добрата идея".

След рокерите, световният шампион по бокс Детелин Далаклиев направи свое видео обръщение към съгражданите, които отлагат, "да използват периода на ниска нива на зараза с коронавирус за ваксинация". Инициативата подкрепиха и от фолклорен танцов клуб "Северняците" с ръководител Джейлян Демирев, които изнесоха голям концерт на площада с призиви за имунизация. Иво Георгиев, управител на голяма фирма за поддържане чистотата в населени места от региона, също призова да се имунизират хората, "за да се осигури по-безопасна работна среда".

Кампанията продължава, а актрисата Елена Петрова пожела да се обърне към жителите и гостите на град Плевен с думите: "Ваксинирайте се, важно е! Ако искаме да продължим да живеем здрави, смислени, да отглеждаме децата си, здрави! Да им даваме пълноценен живот, да се грижим за нашите родители, просто го направете. Така животът ще има по-голям смисъл и ще можем да го живеем от тук нататък.“ 

От Областна администрация - Плевен припомнят, че имунизацията на площад "Възраждане“ в центъра на града продължава, като тази седмица датите са 04.09.2021г. (събота), 05.09.2021г. (неделя) и 06.09.2021г. (понеделник). Кабинетът ще работи от 08,00ч. до 12,00ч. с всички разрешени за употреба в страната ваксини срещу COVID-19. Имунизацията ще се извърши след представяне на документ за самоличност.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)