Избрани Новини

Кампанията "Влез в мрежата" идва в Сандански

Водещи са Катерина Евро и Александър Кадиев!

Кое е мястото, на което всичко е възможно? Интернет, разбира се! Независимо къде се намираме, колко е часът, дали е ден или нощ, можем да открием различен вид информация в "мрежата", да се забавляваме, да работим и да се обучаваме. Програма "Развитие на човешките ресурси" ще подкрепи десетки хиляди българи с обучения за дигитални умения. Затова стартира кампанията "Влез в мрежата" с фокус върху дигиталната трансформация.
Кампанията "Влез в мрежата" е част от Конференцията за бъдещето на Европа, чиято цел е да бъде чут гласът на всеки европейски гражданин. За тази цел е създадена многоезична цифрова платформа, в която всеки може да публикува мнението си по основни теми за бъдещето на Европа
А организаторите ви очакват в парк "Св.Врач" в Сандански днес точно в 19:00 часа.  Обещават ви музика, танци, забавление и много смях с популярните водещи Катерина Евро и Александър Кадиев!
Партньори на ПРЧР в Сандански са Община Сандански, Дирекция "Бюро по труда"-Сандански към Агенцията по заетостта, Областен информационен център-Благоевград, Танцова формация "Хоуп" и Танцов състав "Празник".



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов