Въздушно шоу, планинско колоездене и арт работилница за деца – част от The Brava Balkan Fest VII

Благоевград Лайф

25-08-2021, 17:31

Снимка:

Община Благоевград

Автор:

blagoevgrad.utre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Рок, жесток рок се носи над Дъбрава! (галерия)

Втори ден се лее рок над Дъбрава

Синелибри 2021 идва и в Благоевград

В два фестивални дни ще протече седмото издание на фестивала

В два фестивални дни ще протече седмото издание на The Brava Balkan Fest, което стартира на 10 септември в с.Дъбрава.
Събитието се организира от Асоциацията за европейско развитие на българското село и е подкрепено от Община Благоевград.
Първата вечер на сцената ще се качат българската певица и актриса Мила Роберт, хип-хопърът Боро Първи и провокативният изпълнител Иво Димчев.
През втората фестивална вечер гостите на The Brava Balkan Fest ще могат да чуят рок изпълненията на ”Red Trigger”, “Каторга“, а хедлайнер ще бъде група „Ахат“.
Програмата бе представена обстойно по време на пресконференция от Силвия Домозетска, ръководител направление „Култура“ към Община Благоевград и Росен Георгиев, председател на Управителния съвет на Асоциацията за европейско развитие на българското село.
Началото на двете фестивални вечери ще бъде дадено в 19.00 ч., като The Brava Balkan Fest ще бъде открито с атрактивно въздушно шоу.
За любителите на планинското колоездене е подготвена специална писта.
В съпътстващата програма е включен и художествен пленер за деца, ръководен от художника и преподавател Живко Янев. В Арт работилницата могат да се включат децата и младежите, гости на The Brava Balkan Fest.
Традиционно за фестивала в село Дъбрава ще бъдат разположени бали със сено, които допълват визията и служат за импровизирани дивани. The Brava Balkan Fest е при вход свободен, като са предприети всички необходими мерки за спазване на реда и безопасността на гостите.


Снимка на Деня

Щрихи от Плевен