Избрани Новини

ОДЗ "Радост“ - Разлог отваря врати за новата учебна година

Изцяло ремонтирани са спалните помещения и помещенията за игра

С празничен водосвет, отслужен от отец Димитър Белчин, ОДЗ „Радост“ отваря врати за новата учебна година.
Детското заведение ще посрещне своите възпитаници с изцяло ремонтирани спални помещения и помещения за игра. Всички стени и тавани са шпакловани и боядисани в нови и свежи цветове. Досегашната подова настилка е заменена от ламиниран паркет. Изцяло са сменени вътрешните врати на всички помещения. Цялата електрическа инсталация е подменена, сменени са всички радиатори, монтирани са нови осветителни тела.
Ремонтните дейности са изцяло финансирани от бюджета на община Разлог.
„С изключителна радост днес правим водосвет на обновеното детско заведение „Радост“ - с прекрасни условия за всички, които ще работим тук и най-вече – за децата – сподели директорката на заведението Светла Копанарова. - Всичко това е благодарение на последователните грижи на община Разлог и лично на кмета Красимир Герчев за образователната инфраструктура и значително подобряване на условията за развитието на нашите деца“- каза още Светла Копанарова.
Кметът на община Разлог Красимир Герчев поздрави екипа на ОДЗ „Радост“ с пожелание да постигат още по-високи стандарти във възпитанието и развитието на децата на Разлог. „Това е поредната стъпка в подкрепа на образователната инфраструктура – каза Красимир Герчев и добави, че инвестициите в образованието на всички нива са приоритет на община Разлог и ще продължават, защото са инвестиции в бъдещето.“


Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)