Избрани Новини

Стефан Вълдобрев и обичайните заподозрени ще пеят на “Хисарлъка”

Участват още група Paraplanner и Funktool

Когато си спомним за първото издание на Хисарлъка Experiencе усмивките отново се появяват на лицата ни. През целия ден в парка се усещаше позитивната енергия във въздуха. Децата се забавляваха, а възрастните се любуваха на музиката и залязващото слънце. Прекарахме ден, който искаме да преживеем отново и отново.
Нямаме търпение да се завърнем в крепостта над Кюстендил и да изпратим залеза отново, споделят организаторите от Община Кюстендил. На 11 септември отново ще ви очакваме с множество активности за децата и изненади за родителите. С второто издание на фестивала ще изпратим лятото.
Стефан Вълдобрев и обичайните заподозрени ще се качат на сцената в местността “Хисарлъка”. Освен новите енергични песни, заредени с як китарен саунд и въздействащи текстове, публиката ще чуе и най-големите хитове на Стефан и компания.
От крепостта “Хисарлъка” ще излетим в орбита със скоростта на пчела и упоритостта на комар. С група Paraplanner ще се извисим емоционално и ще се реем в пространството волни и свободни. Стилът им не може да бъде определен с няколко думи. Paraplanner изследват нови хоризонти, експериментирайки в търсене на индивидуален звук. Изпълняват джаз фюжън песни с теми за кафе, досадни комари и пчели, причиняващи апокалипсис.
За освежаване на деня поканихме Funktool. Неговата музика е гаранция за усмивки и танци
Събитието ще се проведе в Кюстендил, крепост Хисарлъка и се осъществява с подкрепата на община Кюстендил.
Домакин е Сдружение по туризъм - Кюстендил. Събитието е на 11 септември от 14:00 ч. Входът е свободен 



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)