Избрани Новини

С юмруци, не с думи разрешават спорове в Благоевградско

Все повече скандали прерастват във физическа саморазправа

Около 05:35 часа на 14.08. в РУ-Сандански е съобщено за това, че на улица в с.Микрево, община Струмяни група мъже са чупили и са хвърляли по домовете стъклени бутилки, а един от тях е носел със себе си самоделно направен остър предмет, който размахвал, отправяйки закани към 32-годишшен от селото. След незабавно проведени издирвателни мероприятия лицето, отправяло закани, а също и още четирима мъже от селото, които участвали в хулиганските прояви, са задържани. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава.

На 14.08. около 05:30 часа, в двор на къща в с.Дамяница, община Сандански, е възникнал скандал и физическа саморазправа между мъж и жена от Дупница, които са отседнали в къщата и група мъже. От пристигналите незабавно на място полицейски служители са задържани петима мъже от Дупница и един от Перник. На лицата е съставен акт по УБДХ.

Със заповед за задържане до 24 часа от полицейски служители на РУ-Разлог е задържан 33-годишен от Разлог. Около 21:50 часа на 15.08. в Разлог между него и 48-годишен от града е възникнал скандал, при който 33-годишният е замахнал с работещ моторен трион и е причинил порезна рана в областта на предмишницата на дясната ръка на 48-годишния мъж. Пострадалият е настанен за лечение в МБАЛ-Разлог. По случая е образувано досъдебно производство.

В 01 РУ-Благоевград около 05:00 часа на 14.08. е получен сигнал за възникнала физическа саморазправа пред нощен клуб в Благоевград. В резултат на инцидента, с комоцио и пукнато ребро е пострадал 36-годишен благоевградчанин, който след оказана медицинска помощ е освободен за домашно лечение. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов