Избрани Новини

Отлично се представиха санданските каратеки на Европейското първенство

В състезанието участваха отбори от 21 европейски държави

Отлично се представиха санданските каратеки на Европейското първенство и Европейската Кохай купа по Шотокан карате-до.
Европейският форум по карате-до се проведе в Словения, гр.Ново место. В състезанието участваха отбори от 21 европейски държави.
Клубът за източни бойни изкуства "Спартак" - Сандански участва и в двете състезания на Европейското първенство и Европейската кохай купа по Шотокан карате-до.
В Европейското първенство двамата състезатели се представиха отлично, като Атина Трендафилова стана европейски шампион с отбора по кумите на жените и вицеевропейска шампионка в спортна дисциплина „ипон шобу кумите“ +58 кг от индивидуалните преборвания. Младата състезателка Лидия Златкова се окичи с два бронзови медала от отборните кумите преборвания при кадетите, учасвайки в отборите на момичетата и микс кадети (момчета и момичета).
В Европейската кохай купа също участваха двама състезатели от санданския клуб, като Захара Сиракова потвърди стабилното си развитие с бронзовия си медал в спортна дисциплина „кумите“+50 кг при кадетите (14-15 г.), а най-малкият състезател – Слави Сираков, влезе в осмицата на кумите дисциплините във възрастова група деца старша.
Петият представител на санданския клуб в Европейското първенство беше международният  рефер Костадин Чепандов, 4 дан и старши треньор на „Клуба за източни бойни изкуства Спартак“.


Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)