Избрани Новини

Почетният консул на Индонезия ще разказва за екзотичната държава в Банско

Изложбата "Чудесата на Индонезия” е включена в съпътстващата програма на Банско Джаз Фест

По площад „Възраждане” и по улиците „Пирин” и „Гоце Делчев” в Банско ще видите фототабла с прекрасни снимки от Индонезия. Поводът е 75 години от обявяване независимостта на Република Индонезия и 65 години от установяване на дипломатически отношения с България.
Фотоизложбата от най-големия архипелаг на Земята представя елементи от културата, бита и природата на Индонезия чрез уникални фотографии от различни острови в екзотичната държава: Бали, Суматра, Флорес, Сулавеси, Западна Папуа, Калимантан, Нуса Пенида и други.
Изложбата „Чудесата на Индонезия” е включена в съпътстващата програма на Банско Джаз Фест и ще радва с красотата си банскалии и гости на града до 15 август.
Днес и утре на информационен щанд в непосредствена близост до общината, почетният консул на Република Индонезия Борислав Петров ще разкаже за дейностите на консулството и посолството в България, ще запознае банскалии с далечната екзотична държава и ще демонстрира някои от индонезийските продукти, които могат да се намерят на територията на България.
Събитието се осъществява от Посолството на Република Индонезия, Почетното консулство в Банско и Министерството на туризма на Република Индонезия в партньорство с Община Банско.


Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов