Избрани Новини

Пожарникар от Кюстендил постъпи в Спешния център след борба с пожарите

Мъжът е добре, няма изгаряния

Пожарникар от Кюстендил е бил обслужен вчера от Спешния център в града след обгазяване, каза директорът на кюстендилската болница д-р Александър Величков за Радио Благоевград. Мъжът е добре, няма изгаряния. Оставен е на кислород за час, след което е бил освободен, каза д-р Величков. Няма проблеми, бил е прегледен от екипи на Спешния център, след като е бил обгазен, каза директорът на РСПБЗН комисар Светослав Георгиев.
От болницата в Кюстендил казаха, че двете жени, които са постъпили вчера от с.Долно село, не са хоспитализирани в болница. Те са били с уплах, прегледани са и са освободени, казаха от здравното заведение.
По повод появили се в социалните мрежи призиви за набиране на доброволци за участие в гасенето на пожарите, от РСПБЗН заявиха, че не набират доброволци.

Пожарникарите от Кюстендил продължават потушаването на пожарите в селата Долно село, Лисец, Ломница и Ямен, съобщи комисар Светослав Георгиев-директор на пожарната служба.

„Огнеборците работят на двата фронта, които се разпространяват северозападно и в Долно село. Очаквам колегите да свършат добра работа. Ситуацията в Долно село засега е под контрол. Докато не загасим и последното огнище, сме тук. В село Ямен се е възобновило малко огнище, но колегите са на място“, уточни комисар Георгиев.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов