Избрани Новини

Красен Кралев: Страхотна Антоанета Костадинова, отново имаме топсъстезател в спортната стрелба!

Второ и четвърто място на олимпиада е невероятно представяне, отбеляза той

Страхотна Антоанета Костадинова! Второ и четвърто място на олимпиада е невероятно представяне. Отново имаме топсъстезател в спортната стрелба, един от най-успешните български спортове. Сега предстои още много работа, за да се утвърдим в елита. Сигурен съм в това, защото българите можем! Това написа бившият спортен министър Красен Кралев на профила си във Фейсбук.

Антоанета Костадинова завърши в подножието на медалите на 25 метра въздушен пистолет на Игрите в Токио. Състезателката се класира на 4-а в дисциплината с резултат от 28 точни изстрела. Тя отпадна след престрелка с бронзовата медалистка Ксиао. Костадинова се класира за финала с първи резултат от квалификациите, но за съжаление не успя да спечели втори медал в Япония. Тя вече има едно сребърно отличие от Олимпиадата – на 10 метра пистолет.

"Тук е мястото да благодаря на Мария Гроздева за невероятната кариера. 5 олимпийски медала от които два златни! Мария, ти си пример за всички български спортисти! Пожелавам ти още по-големи успехи като президент на Българския стрелкови съюз. Сигурен съм, че ще успееш! Стискам ти палци!", пише още Кралев.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов