Избрани Новини

Тошко Йорданов обяви Асен Василев за крадец на интелектуална собственост

Христо Иванов и Мая Манолова ще са виновни, ако отидем на следващи избори, заявиха от ИТН

"Г-н Христо Иванов и г-жа Мая Манолова, вие май не осъзнавате, че с действията си карате Бойко Борисов да се радва и да потрива доволно ръце, защото водите страната към нови избори. Изумително е, че не разбирате това. Още по-изумително е ако го разбирате и въпреки всичко го правите. Ако се стигне до там, вие ще сте виновни".

Това заяви в декларация от името на ИТН от парламентарната трибуна Тошко Йорданов.

Причината за гнева му е, че ДБ си позволили не просто да имат претенции към състава на кабинета, но и да посочват конкретни имена, сред които и Асен Василев. Финансовият служебен министър имаше покана от ИТН да бъде министър и при тях, но към настоящия момент вече няма нужната морална чистота за поста.

Тошко Йорданов обяви Василев за крадец на интелектуална собственост, лошо управлявал фирма, завлякъл инвеститор с милиони, фалирал нарочно фирмата, основал нова и дори откраднал компютър с информация.

"Предпочитаме професионалисти, които нямат проблеми със закона“, обяви лидерът на ПГ на ИТН.

"Какво за 4 дни накара Христо Иванов да започне да реди кабинет, при условие че не е спечелил изборите. За нас това е изненадващо и неприемливо. Какви игри се играят в НС. Политиката е мръсна игра само ако се играе от мръсни хора. Вие очевидно не сте разбрали че няма да играем по вашите правила", заканиха се от ИТН.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов