Избрани Новини

Уорън Фийни: Надградихме с качество

"В Първа лига няма лесни мачове", допълни мениджърът на "Пирин"

Мениджърът на Пирин Уорън Фийни и опитният полузащитник Станислав Манолев взеха участие в среща с медиите, която се проведе на стадион „Христо Ботев“. Двамата споделиха очакванията си за предстоящия сезон и двубоят от първия кръг срещу Ботев (Пловдив).
„Направихме много добра подготовка, с достатъчно контроли, при това полезни. Знаем, че няма да бъде лесно, но ние сме опитни играчи и съм сигурен, че успяхме да се подготвим по най-добрия начин за новия сезон. Конкретно за мача с Ботев – знаем, че са добър отбор, но не ни интересува толкова състоянието на съперника, мисля, че нещата зависят изцяло от нас и нашето представяне“, заяви Манолев по време на брифинга.

„Трудно е да се поставят цели, защото в Първа лига има фантастични отбори, грандове, които разполагат със силни футболисти. Тук няма лесни мачове. Ние още миналата година инвестирахме в привличането на класни играчи. Сега надградихме с качество, не с количество. Имаме класен отбор, достатъчно добре подготвен и се надявам да го покажем още в събота. Нека не се заблуждаваме, чака ни тежък сезон, в който няма да има лесни мачове. Колкото до съботния ни съперник Ботев (Пловдив), знам, че взеха няколко нови попълнения, но акцентът при нас както винаги ще падне върху нашето представяне“, заяви мениджърът Уорън Фийни.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)