Избрани Новини

Мотоциклетист с висока скорост излетя в канавка

Той е пострадал с фрактура на таза

През изминалото денонощие в Благоевградска област са станали следните ПТП:

На 19.07. около 14:50 часа на пътя между с.Блатска и с.Абланица е станало ПТП, при което лек автомобил „Тойота“ с 18-годишен водач от с.Хаджидимитрово, община Казанлък, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, на десен завой е навлязъл в лентата за насрещно движение и се е блъснал в лек автомобил „Фолксваген Туран“ с 43-годишен водач от с.Абланица. При инцидента, с фрактура на ръката е пострадала 37-годишна жена, пътуваща в лекия автомобил „Тойота“. Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на водача на лекия автомобил „Фолксваген“ е отчела наличие на 0,70 промила.

На 19.07. около 18:50 часа на път III-19 35-годишен водач на мотоциклет „Кавазаки", движейки се с несъобразена с пътните условия скорост от разклон край с.Плетена в посока разклона за с.Долен, на ляв завой е излязъл извън пътното платно и се е ударил в крайпътна канавка. Мотоциклетистът е пострадал с фрактура на таза.

На 19.07. около 21:00 часа на ПП1 Е-79 е станало ПТП, при което товарен автомобил „Дачия Докер“ с 24-годишна водачка от с.Поленица при потегляне от паркинг на магазин и движейки се към ПП1 Е-79, не спира на пътен знак Б2, навлиза в зоната на път с предимство и се сблъсква с лек автомобил „Мерцедес“. В резултат на инцидента водачката на товарния автомобил „Дачия“ е получила охлузна рана на ръката.Топ Новини

Снимка на Деня

Аспарухово отбеляза Кръстовден