Избрани Новини

Димитър Пенчев: Ще се постарая да заслужа, доверието което ми оказват

Предстои му участие на световно първенство в нова за него категория -71кг.

Световният вицешампион и носител на европейска и балканска титли в аматьорския кикбокс Димитър Пенчев ще е капитан на националния отбор в направление рингови стилове.

32-годишният състезател на спортен клуб „Скорпион“ Плевен бе известен лично от ръководството на Българска Конфедерация по Кикбокс и Муай Тай в лицето на председателя Галин Димов и старши треньора на националния отбор Владимир Вълев на международния лагер в национална спортна база „Спортпалас“ във Варна.

Димитър Пенчев заменя на капитанското място най-титулованият ни състезател Атанас Божилов, който обяви, че повече няма да се състезава в аматьорския кикбокс и ще продължи развитието си само в професионалното направление.

"Не очаквах да изберат точно мен. Бях много изненадан и благодаря на ръководството на БККМТ. Ще се постарая да заслужа, доверието което ми оказват. Предстои ми участие на световно първенство в нова за мен категория -71кг. Преди това успехите ги постигнах в кат. -67кг. Мисля, че и този път ще успея да се класирам на призовите места",  заяви новият капитан на нац. отбор по кикбокс рингови стилове Димитър Пенчев.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов