Престижна награда завоюва ученик от Разлог

Той е победител в XIX Национален конкурс "Бог е любов“

Борислав Джолев от 8б клас на Средно училище „Братя Каназиреви“ е победител в XIX Национален конкурс „Бог е любов“. Ученикът, който се обучава в профил „Софтуерни и хардуерни науки“, бе класиран на първо място в категория "Поезия" на финалния етап при подбора на допуснатите до последния етап от провеждането на конкурса. До престижното първо място той стигна, след като успешно премина училищния и областния кръг на надпреварата.
Повече от 20 ученици от училището, голяма част от които членове на функциониращия клуб „Религия“ с ръководител госпожа М.Кандева, се включиха в конкурса с картини, есета и поетични творби. След подбора на областната комисия право на участие във втория етап на конкурса получи Б.Джолев, който участва със стихотворение, написано в акростих и вдъхновено от изучаването на Библията в часовете по литература. В своята възрастова група (7.- 8. клас) Борислав Джолев дели първо място в раздел "Пезия" със своя връстничка от София.
Лично директорът на училището госпожа Мариана Попадийна връчи на ученика грамота и материални награди, осигурени от МОН и РУО – Благоевград, и пожела на победителя много здраве и бъдещи успехи.


Снимка на Деня

Щрихи от Плевен