Избрани Новини

Днес е събитието "Поезия и музика край Струма" в Шишковци

Теодора Сърбинска предстовя фото изложба

Днес е събитието "Поезия и музика край Струма". Традиционно събитие е на НЧ "Асклепион 1998" в рамките на студентския пленер "В духа на Майстора". Провежда се на 14 юли в 18 ч. в с.Шишковци в къщата-музей "Вл.Димитров-Майстора"
С участието на поета-бард Ивайло Диманов, на кюстендилски поети и с фотоизложба на Теодора Сърбинска.
Поканени са всички ценители на добрата поезия, на музиката, която докосва сърцата, и на художествената фотография да бъдат заедно с нас. Осигурен е транспорт с автобус, който ще тръгне за с.Шишковци в 17 ч. от паркинга при Кръговото до Художествената галерия.
И още:
Това е тя. Заедно със своя неизменен модел Максим, който в началото на нейния фотографски път беше детенце, а вече е тийнейджър. Открила е, че всичко важно за живите същества е стаено в очите им. И го търси. И в куклите й, и във фотографиите й е така - наоколо може да е непрогледно тъмно, но в очите на героите й трептят светлинки. Или струят от ръцете им. Тя вярва в светлината.
Двайсет изключителни снимки, публикувани в световни фотоиздания и печелили конкурси сред над 30 хиляди конкуренти, представят уникалността на Теодора Сърбинска в нейната изложба, която ще бъде част от събитието "Поезия и музика край Струма", организирано от НЧ "Асклепион 1998" в с.Шишковци за студентите от Националната художествена академия, участващи в пленера "В духа на Майстора", днес от 18 ч. в двора на къщата-музей на Майстора.
Осигурен е автобус, който тръгва в 17 ч. от паркинга на кръговото край галерията в Кюстендил.


Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов