Избрани Новини

Антон Карачанаков: Сега тренираме здраво

Утре " орлетата“ ще се изправят срещу отбора на Созопол във втората си контрола

Представителният отбор на ФК "Пирин" се готви усилено за предстоящия сезон в Първа лига. В сряда, 30.06, „орлетата“ ще се изправят срещу отбора на Созопол във втория си приятелски мач от началото на подготовката. Двубоят ще бъде излъчен на живо в официалната Фейсбук страница и в официалния канал в YouTube. Мачът е от 19:00 ч.
Между интензивните тренировки www.fcpirin.com се свърза с Антон Карачанаков, който сподели мнението си за лагера, подготовката и очакванията си новия сезон. Ето какво каза Карачанаков пред официалния сайт на клуба:

„Подготовката върви нормално. Тренираме усилено. Условията са прекрасни във всяко едно отношение. Готвим се за старта на първенството. Преди това има доста работа, която трябва да свършим, за да бъдем готови за мачовете от Първа лига. Нормално е да наблягаме на физическата подготовка в момента. Тренираме за издръжливост. Предстоят ни и няколко контролни срещи. В тях ще избистряме детайлите. Сега тренираме здраво, за да може след това да ни е по-лесно по време на официалните мачове. Вярвам, че ще успеем да се подготвим добре до старта на шампионата. Има отлично настроение в нашия лагер. Атмосферата е чудесна. Всички тренират здраво и очакват с нетърпение началото на сезона в Първа лига. Постепенно, с напредването на времето, ще изпълним поставените ни задачи.

Новите попълнения са доказани футболисти, които със сигурност ще вдигнат нивото на нашето представяне. Опитни и класни играчи, който ще придадат завършен вид на отбора. Всички се познаваме отдавна. Ще се сработим бързо. Относно новия сезон – можем да обещаем на нашите фенове, че ще дадем максимума от своите възможности и ще се опитаме да завършим колкото се може по-високо в класирането.

Гледам всеки мач от европейското. Мачовете са много равностойни и интересни. Вижда се, че дори и отборите, които отстъпват на своите съперници по класа успяват със сърцата игра и себераздаване да се справят с предварително сочените за фаворити. Моят основен фаворит за спечелването на титлата е Италия. Изключително приятно съм изненадан от Чехия“, заяви Карачанаков.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)