Театър в парка "Послепис“ ще радва благоевградчани

Представленията са на 25, 26 и 28 юни от 21:00 ч. в парк "Бачиново4

Драматичен театър „Никола Вапцаров“ – Благоевград подготвя специална изненада за любителите на театъра, любовната проза и виното.
С три вечери под открито небе в парк Бачиново (зоната за барбекю) екипът на театъра очаква своите зрители, за да изпратим заедно сто и първия театрален сезон и да посрещнем лятото.
Театър в парка – Една романтична пролетна вечер в парк Бачиново с джаз, чаша вино и любовните писма на Фрида Кало, Антон Чехов, Джеймс Джойс, Пейо Яворов и други велики личности.
„Послепис“ е компилация от най-съкровените обяснения в любов, най-интимните помисли и най-поетичните раздели на някои от най-великите таланти в световната история.
Участват актьорите от Драматичен театър „Никола Вапцаров“ – Благоевград: Албена Чобанова, Биляна Дилкова, Гергана Цакова, Мариана Бонева, Недиляна Павлик, Божидар Йорданов, Иван Николов, Йордан Ангелов, Кънчо Кънев, Нено Койнарски
Силните думи на великите личности ще останат в съзнанието, а емоционалното преживяване ще бъде подсилено от музикалното изпълнение на изключително талантливия Лъчезар Кацарски.
Театър в парка „Послепис“ ще се изиграе в три вечери от 21:00 часа, с които Драматичен театър „Никола Вапцаров“ – Благоевград завършва своята програма за театралния сезон – 25, 26 и 28 юни 2021 г.
Съобразно действащите противоепидемични мерки, местата са ограничени – по 60 места за всяко от представленията. Зрителите могат да закупят своите билети от касата на театъра (всеки делничен ден между 10:00 и 19:00 ч.), онлайн в entase.bg или на място, преди представлението (при наличие на свободни места).Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"